Hekwerken

 

In de ontwerpen is indien gewenst ruimte voor hekwerken en poorten.  Bij Global Gardening heeft u keus uit een ruim aanbod gunstige geprijsde (sier)hekwerken of maatwerk. Altijd mooi geïntegreerd in het tuinontwerp.

 

De mogelijkheden met maatwerk zijn legio. Een volledig eigen ontwerp van een poort, bijvoorbeeld met een wapen of logo is mogelijk. Een prieel of een rooster. De hekwerken, poorten en constructies zijn in iedere RAL-kleur te maken.

Global Gardening levert duurzaam smeedwerk van de hoogste kwaliteit in de markt. Een hekwerk en poort moeten immers enkele tientallen jaren mee kunnen. De hekwerken worden gemaakt door hooggekwalificeerde vakmensen. 

Het gehele produktieproces is gekwalificeerd volgens ISO 9001 2000, waardoor u verzekerd bent van een goede kwaliteit van onze geleverde hekwerken.

 

Verzinken

 

Het sierhekwerk wordt volbad verzinkt volgens de kwaliteitsnorm NEN 1275, waardoor corrosie effectief wordt voorkomen.

 

 

 

 

 

 

Poedercoating

 

Om het hekwerk de gewenste kleur te geven wordt het vervolgens gepoedercoat. Poedercoatings zijn elastisch, slijt-, slag-, en stootvast en beschermen extra tegen weersinvloeden. Naast de meest gangbare kleuren donkergroen en zwart, kan het sierhekwerk in iedere gewenste RAL-kleur gecoat worden.

Na oplevering sluiten we desgewenst een onderhoudscontract met u af.
Een probleemloze werking ook na de garantieperiode is zo gegarandeerd.

 


Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Global Gardening:
Stuur ons een persoonlijk bericht via ons contactformulier
Telefoon: 024 - 379 10 80 / Gsm: 06 209 767 87
E-mail: info@globalgardening.nl

 


Global Gardening - Houtweg 10A- 6551 AJ WEURT - Tel 024 - 3791080 - info@globalgardening.nl