Zwembad plaatsen

Perfectie in zwembaden

Global Gardening zorgt voor de aanleg van een prachtig zwembad op maat.

Een eigen bad

Dus, heb je altijd al gedroomd van een verkoelende pool in de tuin? Vast wel! Want hoe heerlijk is het om in je eigen bad te kunnen springen? Natuurlijk ook leuk voor de kinderen. Zie je ze al zwemmen en spetteren?

Zwembad aanleg

We hebben voor het aanleggen van een zwembad onze eigen leverancier. En wel om deze reden. Want voor Amabilis Zwembaden is het installeren van zwembaden namelijk meer dan alleen maar het plaatsen van het bad. Vraag je je af waarom? Dat is omdat Amabilis met oog voor de omgeving een ontwerp maakt. Een design dat past bij de woning en de tuin. 

Een kostenbewuste keuze

De innovatieve, modulaire opbouw van het zwembad is bovendien geschikt voor de aanleg van iedere vorm. En is ook nog efficiënt te bouwen. Daarom is een zwembad van Amabilis Zwembaden voor onze opdrachtgevers een kostenbewuste keuze. Een keuze met visie.

Contact opnemen is eenvoudig!

Je kunt ten alle tijden contact met ons opnemen via het contactformulier voor eventuele vragen of een aanvraag voor een offerte op maat. Wij staan je graag te woord om te kijken naar de mogelijkheden voor het bouwen van een zwembad.

 

Scroll naar top
Global Gardening