Het team van Global Gardening. Wie zijn wij?

De eigenaar van Global Gardening is hovenier Stephan Awater. Zijn hart gaat uit
naar het inrichten en onderhouden van tuinen. Hij en zijn team hechten bovendien veel waarde aan goed overleg. Zijn kennis en kundigheid reiken verder dan alleen de bloemen en
planten in de tuin. Als voorstander van een goede planning kijkt hij naar de toekomst en zet
hij zijn vakkennis in.

Stephan: “Het is belangrijk te weten hoe een plant, een boom of een struik groeit, zodat je weet dat het groen ook in de toekomst tot zijn recht komt in de tuin. Zo was ik een keer bij mensen met een piepkleine tuin, waarin kandelaarsparren groeiden. Ik zou die daar nooit geplant hebben, want die sparren worden gigantisch hoog en groot. En ze zijn niet geschikt voor kleine tuinen. Daar kijken we naar, voordat we een tuin laat ontwerpen en aanleggen.”

Wat wij belangrijk vinden is: je weet wat je koopt! In de offertes staat bijvoorbeeld precies vermeld welke tegel we gaan leggen of wat we gaan doen.

De werkwijze van Global Gardening

Niet alleen de uitvoering, maar ook het ontwerp is belangrijk. Daarom werken wij samen met
tuinontwerpster Ine Voets van INVO. Zij vult het voortraject in: zij maakt de tekening en het ontwerp in nauw overleg met de opdrachtgever. Global Gardening voert het masterplan uit.

Stephan: “Het voorwerk is belangrijk, want dat levert tijdsbesparing op, een masterplan – eventueel uit te voeren in fases – en bewuste keuzes. Van opdrachtgevers hoor ik steevast dat ze het fijn vonden dat Ine geweest is en dat er duidelijke afspraken zijn gemaakt.”

Zodra het tuinontwerp is goedgekeurd en alle noodzakelijke maatregelen in kaart zijn gebracht, gaan we aan de slag. Wij maken een inventarisatie van de oude situatie. Hoe is bijvoorbeeld de bereikbaarheid? En we kijken hoe de ruimte rondom het huis is. Welke overlast kan er voor de buren komen? En hoe beperken we die? Na de inventarisatie volgt de calculatie en na goedkeuring de inkoop. De calculatie geeft duidelijk inzicht in de hoeveelheden, kleuren en kwaliteiten. Zo weet je altijd wat je krijgt.

Hovenier Stephan Awater en zijn team hebben – naast de expertise als gespecialiseerd hovenier – oog voor materiaalgebruik, constructies, bodemgesteldheid en goede afwatering.

Stephan: “Want samen zijn we sterker, samen zien we meer,
samen kunnen we meer en samen weten we meer. Samen, zowel met klant, werknemer,
leverancier of fabrikant. We kunnen met zijn allen niet zonder elkaar!”

Wat zeggen onze klanten

Een greep uit de beoordelingen van onze tevreden klanten

5/5
Wij zijn zeer tevreden. Wij geven je een negen. Ook de contacten met Ine waren uitstekend.
Gerard & Truus
5/5
Hartelijk dank voor de diensten. We zijn heel tevreden en alweer een beetje gewend aan de kleinere boom.
Eric Lange en Tjits Stuiveling
Global Gardening