Projecten

Hieronder een aantal tuin projecten die wij hebben mogen maken. U krijgt een goede indruk welke werkzaamheden er in een tuinaanleg uitgevoerd worden. Als laatste de prachtige eindresultaten per project. Voelt het goed aan en wilt u ook zo’n mooie tuin, neem dan contact op met ons mooie bedrijf, veel kijk plezier en tot ziens!

In ons stappenplan kunnen wij u laten zien wat de onkosten voor het projectmanagement, ontwerpfase, aanleg en onderhoud van een dergelijk grootte bedraagt.

Projecten

Onderstaand treft u foto’s aan van enkele projecten dat door Global Gardening is uitgevoerd, waaronder project 2 (tweede afbeeldingspakket). Dit project betreft een grootte van 200 tot 500 m2. Voor dit project ontvingen we in 2010 het certificaat ‘Tuin van Het jaar 2010 verkiezing’ met rapportcijfer 9.

Tuin van het jaar 2010

In de tweede foto collage van hierboven heeft u al een indruk gekregen van het prachtige project van 200 tot 500 m2. In 2010 ontvingen we voor dit project het certificaat ‘tuin van het jaar’, welke we u dan ook met trots laten zien.

Dit project werd vermeld in uitgave 26 van het digitaal magazine Tuin & Landschap. De cover afbeelding van de tuin m.b.t. Berg en Dalse weg hebben we voor u bewaard.

Tuin van het jaar 2010
Tuin van het jaar 2010

Vlonder bamboe

Voor de bouw van deze vlonder hebben we bamboe vlonderplanken van de X-treme collectie van Moso Bamboo gebruikt. Deze massieve bamboe terrasplanken zijn gemaakt van in elkaar geperste, thermisch behandelde bamboe strips. De bamboe heeft een natuurlijke uitstraling en is gemaakt van een hernieuwbare grondstof, waardoor er dus geen sprake is geweest van ontbossing.

Project Rooien | Monumentale boom

Sedumdak

Wat is een sedumdak? Het is een lichtgewicht groendak, waar men bijvoorbeeld vetplantjes op laat groeien. Het is makkelijk te onderhouden en groeit het liefst in de volle zon.

De sedum op dit pvc dak is op maat gemaakt met het gebruik van cassette rollen. Hierdoor hebben we op een economische manier rekening kunnen houden met de vormgeving en maatvoering. Op rollen is het makkelijker op maat te maken, waardoor er meer flexibiliteit is en snijafval voorkomen kan worden.

Contact opnemen is eenvoudig!

Op deze pagina vind u al onze contactgegevens en ons adres. Daarnaast kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen via onderstaand formulier voor eventuele vragen of een aanvraag voor een offerte op maat. Wij staan u in ieder geval graag te woord.

Scroll to Top