Als de basis goed is, blijven planten groeien

Stel, je wil aan de slag met de tuinaanleg rondom woning, kantoor of bedrijf. Daar heb je misschien wel ideeën over, maar je weet niet hoe en wat te gebruiken. Want de juiste productkennis ontbreekt. Global Gardening is gespecialiseerd in projectmanagement. En leidt het hele proces van tuinontwerp tot aanleg en onderhoud. Na overleg maken wij een plan, regelen wij de uitvoering, zodat je zorgeloos kunt genieten van de tuin.

De aanleg van de (kantoor)tuin

Zodra de condities goed zijn voor de planten, gaan we aan de slag met de tuinaanleg. Daar komt nog meer bij kijken dan alleen maar het plaatsen van de planten.

Zijn er misschien ook verharde delen nodig voor terrassen, parkeerplaatsen of voetpaden? Of een vijver, een fontein of een verhoging? Ook een schutting op de erfafscheiding, verlichting en andere inrichtingselementen zijn aspecten om rekening mee te houden. Wij van Global Gardening leggen dit allemaal volgens het tuinontwerp aan.

Als de basis goed is, blijven planten groeien “Want een goede basis levert een mooie tuin op. Zo zorgen we ervoor dat de beplanting blijft doorgroeien, zodra die is aangeplant.”

Aanbeveling voor de tuinaanleg van Global Gardening:

Niets is mooier dan de waardering van onze opdrachtgevers. Dit is een aanbeveling voor de aanleg van de tuin en het groot onderhoud.

“Stephan heeft bij mij de tuin aangelegd en prima werk geleverd. Op zijn advies hebben we een tuinarchitect ingehuurd die een verrassend ontwerp heeft neergelegd. Stephan doet ook het groot onderhoud uitstekend.”
Jeroen Cloo

Klop bij ons aan voor de aanleg van de tuin

Wij zijn er trots op, dat we goed werk kunnen aanleveren. Voor ons is het totaalplaatje belangrijk, omdat we dan de meeste waarde kunnen bieden. Daarom zijn wij er voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Is jouw tuin toe aan een opknapbeurt of een nieuw ontwerp? Aarzel dan niet en klop bij ons aan.

Global Gardening