Een tuinontwerp maakt dromen waar

Droom je altijd al van een tuin met prachtige planten, een strak gazon, misschien zelfs een zwembad of een vijver? Zo’n plek waar je kunt ontspannen en genieten van de natuur. Met goed verzorgde bloemen, een boom en een paar struiken.

Global Gardening werkt al jaren samen met tuinontwerpster Ine Voets van het advies- en ontwerpbureau voor de groene buitenruimte, INVO. Dankzij een optimale kruisbestuiving vullen we elkaar goed aan. En met onze expertise, hart voor de natuur en voor onze opdrachtgevers bieden we het complete plaatje: van ontwerp tot uitvoering.

Samenwerking voor tuinontwerp

Deze samenwerking bevalt ons allebei erg goed. En ook onze opdrachtgevers. Want INVO gaat goed doordacht te werk, is creatief en we kunnen op haar bouwen. We leggen de tuin volgens haar ontwerp aan. En daarna onderhouden we de tuin natuurlijk met een echt hoveniershart. Kwaliteit, ecologisch verantwoord en een goede communicatie zijn de belangrijkste zaken die wij in het oog houden in het contact met de opdrachtgever.

“Samen gaan wij de uitdaging aan om van de tuin een plek voor jong en oud, dus voor het hele gezin, te maken. Beiden hebben we oog voor biodiversiteit: de juiste planten op de juiste plek en passend in het veranderende klimaat. Wij geloven in maatwerk voor de klant, duurzaamheid, groene tuinen en daken, een goede waterhuishouding en duurzaamheid.”

Kernwaarden

Hovenier Stephan Awater en zijn team hebben – naast de expertise als gespecialiseerd hovenier – oog voor materiaalgebruik, constructies, bodemgesteldheid en goede afwatering.

Onderstaande punten zijn dan ook belangrijk. Voor ons en voor de tuin.

  1. Biodiversiteit en duurzaamheid: diverse begroeiing die zorgt voor een aangename omgeving voor mens en dier, jong en oud
  2. Klimaatveranderingen: We kiezen voor de juiste beplanting die past bij de weersveranderingen en het milieu
  3. Prettige dienstverlening: wij worden blij van blije mensen
  4. Ontzorgen: We nemen graag het werk uit handen
  5. Waterhuishouding en irrigatiesystemen: de opvang van water in de grond zonder overstromingen. En we zorgen voor water waar nodig en wanneer nodig.

Maak gebruik van onze deskundigheid en laat ons weten wat de wensen zijn.

Wat zeggen onze klanten

Een greep uit de beoordelingen van onze tevreden klanten

5/5
Wij zijn zeer tevreden. Wij geven je een negen. Ook de contacten met Ine waren uitstekend.
Gerard & Truus
5/5
Hartelijk dank voor de diensten. We zijn heel tevreden en alweer een beetje gewend aan de kleinere boom.
Eric Lange en Tjits Stuiveling
Global Gardening