Creatief tuinontwerp

 

Heeft u al duidelijke ideeën over uw nieuwe tuin? Of bent u nog zoekende? Voordat we aan de slag gaan, verdiepen we ons eerst in uw beeld van een mooie tuin. Aan de hand daarvan ontwikkelen wij een tuin die bij u past. Een plaats waar u zich thuis voelt.

 

We gaan op zoek naar een balans tussen uw voorkeuren en de omgeving, uw huis of pand. Met onze kennis van planten en materialen komen we tot een mooie tuin. Het aanleggen van tuinen is een creatief vak. 

Wij adviseren. Door onze ervaring en uitgebreide kennis maken we de juiste balans tussen de planten en materialen. Als je weet waarom een Japanse boom het in Japan goed of niet goed doet, kun je dat resultaat ook in een Hollandse tuin bereiken. Onze kennis van planten, tuinontwerp en –onderhoud houdt niet op bij de landsgrenzen. Wij denken wereldwijd, Global Gardening.   

 

Fasering

 

Een project doorloopt 5 stadia. Natuurlijk maken we eerst kennis. Aan de hand van een goede inventarisatie van uw huidige tuin en de omgeving en uw wensen wordt een schetsontwerp gemaakt. Vandaar uit gaan we verder. Onderstaand een overzicht van de fases: 

 

  • Kennismakingsgesprek
  • Schetsontwerp
  • Definitief ontwerp
  • Aanleg
  • Onderhoud

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Global Gardening:
Stuur ons een persoonlijk bericht via ons contactformulier
Telefoon: 024 - 379 10 80 / Gsm: 06 209 767 87
E-mail: info@globalgardening.nl

 


Global Gardening - Houtweg 10A- 6551 AJ WEURT - Tel 024 - 3791080 - info@globalgardening.nl