Als de basis goed is, blijven planten groeien

Tuinonderhoud is een hele klus. Dat gebeurt waarschijnlijk in kostbare vrije tijd, terwijl je dan liever een boek leest of met vrienden afspreekt. Soms kom je er bijvoorbeeld niet onderuit, want – weer of geen weer – het gazon moet gemaaid worden. En wij kunnen ons heel goed voorstellen, dat je daar helemaal geen zin in hebt of er misschien niet toe in staat bent.


Global Gardening neemt daarom het werk graag uit handen.

Tuinonderhoud van A tot Z

Je kunt bij ons terecht voor tuinonderhoud van A tot Z.
Denk bijvoorbeeld aan:

  • Gazononderhoud
  • Hagen, bomen en struiken snoeien
  • De bestrating reinigen (algen verwijderen, onkruid stomen of branden)
  • Borders verzorgen en onderhouden
  • Bladruimen (waaronder de goten ontdoen van blad)
  • Gewasbescherming
  • Bemesting

We gaan bovendien milieubewust om met de tuin. Zo werken we bijvoorbeeld alleen met organische  emesting. We verzamelen, scheiden en storten het tuinafval. Daar heb je geen omkijken meer naar. En we doen nog veel meer.

Bedrijfsgroen onderhouden

Global Gardening is er ook voor het tuinonderhoud van het groen rondom het bedrijf. Ook dat doen we met plezier. Want niets is zo belangrijk als een werknemer die tot rust kan komen in de pauzes en daarna ontspannen weer aan het werk kan gaan.

Jaarcontract

Zo bieden we de mogelijkheid om jaarcontracten op maat af te nemen. Want elk bedrijf en elke behoefte is anders. In dit onderhoudscontract spreken we af hoe vaak wij bijvoorbeeld het gras komen maaien, de hagen knippen of de bestrating checken en reinigen. Dus, niet alleen de tuin is bij ons in goede handen, ook de inrichting rondom het bedrijf pakken we voortvarend en met evenveel plezier aan.  Ben je ook toe aan goede zorg van het groen rondom het bedrijfspand of de woning? Neem dan contact met ons op.

Wat zeggen onze klanten

Een greep uit de beoordelingen van onze tevreden klanten

5/5
Wij zijn zeer tevreden. Wij geven je een negen. Ook de contacten met Ine waren uitstekend.
Gerard & Truus
5/5
Hartelijk dank voor de diensten. We zijn heel tevreden en alweer een beetje gewend aan de kleinere boom.
Eric Lange en Tjits Stuiveling
Global Gardening