Hekwerken

Poorten en omheiningen

Hekwerken en poorten

Voor hekwerken en poorten is er in het tuinontwerp natuurlijk ook ruimte.  Want die zorgen voor de afrastering, afsluiting en toegang tot de tuin. Bij Global Gardening heb je bovendien keus uit een ruim aanbod. Denk bijvoorbeeld aan gunstig geprijsde (sier)hekwerken.

Maatwerk

Ook de mogelijkheden met maatwerk zijn legio. Een volledig eigen ontwerp van een poort is bijvoorbeeld een van de opties. Denk vervolgens ook eens aan het toevoegen van een wapen of logo. Of combineer hem met een prieel. De hekwerken, poorten en constructies zijn trouwens in iedere RAL-kleur te krijgen.

Duurzaam smeedwerk

Global Gardening levert verder duurzaam smeedwerk van de hoogste kwaliteit. Belangrijk, want een hekwerk of een poort moet immers enkele tientallen jaren mee kunnen. Daarom maken hooggekwalificeerde vakmensen de hekwerken. 

ISO certificaat

Het gehele productieproces is overigens gekwalificeerd volgens ISO 9001 2000. Ook daardoor ben je verzekerd van goede kwaliteit.

Sierhekwerk verzinken

Het verzinken van sierhekwerk is nog een andere manier om de kwaliteit te waarborgen. Want we verzinken het hek volgens de kwaliteitsnorm EN-ISO 1461 (voorheen NEN 1275). Dat zorgt ervoor, dat de afrastering beschermd is tegen roest.

Poedercoating

We brengen na het verzinken een poedercoating aan. Want poedercoatings zijn elastisch, slijt-, slag-, en stootvast. Bovendien beschermen we de afrastering zo extra tegen weersinvloeden.
We kunnen het sierhekwerk ook in iedere gewenste RAL-kleur coaten.
Na oplevering sluiten we eventueel een onderhoudscontract af. Omdat we daarmee de kwaliteit ook na de garantieperiode kunnen garanderen.

Contact opnemen is eenvoudig!

Neem ten alle tijden contact met ons op voor eventuele vragen of een offerte op maat. We denken namelijk graag met je mee.

Global Gardening