Hekwerken

Hekwerken

In de ontwerpen is indien gewenst ruimte voor hekwerken en poorten.  Bij Global Gardening heeft u keus uit een ruim aanbod gunstige geprijsde (sier)hekwerken of maatwerk. Altijd mooi geïntegreerd in het tuinontwerp.

De mogelijkheden met maatwerk zijn legio. Een volledig eigen ontwerp van een poort, bijvoorbeeld met een wapen of logo is mogelijk. Een prieel of een rooster. De hekwerken, poorten en constructies zijn in iedere RAL-kleur te maken.

Global Gardening levert duurzaam smeedwerk van de hoogste kwaliteit in de markt. Een hekwerk en poort moeten immers enkele tientallen jaren mee kunnen. De hekwerken worden gemaakt door hooggekwalificeerde vakmensen. 

Het gehele productieproces is gekwalificeerd volgens ISO 9001 2000, waardoor u verzekerd bent van een goede kwaliteit van onze geleverde hekwerken.

Verzinken

Het sierhekwerk wordt volbad verzinkt volgens de kwaliteitsnorm NEN 1275, waardoor corrosie effectief wordt voorkomen.

Poedercoating

Om het hekwerk de gewenste kleur te geven wordt het vervolgens gepoedercoat. Poedercoatings zijn elastisch, slijt-, slag-, en stootvast en beschermen extra tegen weersinvloeden. Naast de meest gangbare kleuren donkergroen en zwart, kan het sierhekwerk in iedere gewenste RAL-kleur gecoat worden.

Na oplevering sluiten we desgewenst een onderhoudscontract met u af.
Een probleemloze werking ook na de garantieperiode is zo gegarandeerd.

Contact opnemen is eenvoudig!

U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen via onderstaand formulier voor eventuele vragen of een aanvraag voor een offerte op maat. Wij staan u in ieder geval graag te woord.

Scroll to Top