Tuinmeubilair

Tuinonderhoud

Ook voor tuinmeubilair bent u bij Global Gardening aan het juiste adres. Wij hebben goede ervaringen met Barbara’s Garden, een inspiratiebron voor uw tuininrichting.

Unieke ‘buiten toonzaal’ voor exclusief tuinmeubilair

Waar kun je beter tuinmeubelen uitzoeken dan in hun natuurlijke omgeving. Wandel door Barbara’s Garden en ontdek op ieder plekje een nieuwe stijlvolle inrichting van de tuin. Iedere hoek biedt weer een nieuwe verrassing met een loungeset, design ontwerp of een kleurrijke tuinset. Zomer en winter staan de tuinsets buiten. Ze kunnen er tegen. Sterker nog: ze zijn er op uitgezocht!

Barbara’s Garden is een inspiratiebron als u op zoek bent naar een nieuwe inrichting voor uw tuin. Naast exclusieve tuinmeubelen biedt Barbara’s Garden aanvullende artikelen als tuinverlichting, barbecues, parasols, buitenverwarming en kunst. Kortom: een totaalconcept voor het buitenleven in uw tuin, of die nu klein of groot is.

U krijgt deskundig advies bij het uitzoeken van uw tuinmeubelen en tuinaccessoires, zowel in de winkel als op locatie. Mocht u speciale verzoeken hebben dan zoekt Barbara’s Garden voor u naar maatoplossingen.

Neem alvast een kijkje in Barbara’s Garden

Contact opnemen is eenvoudig!

U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen via onderstaand formulier voor eventuele vragen of een aanvraag voor een offerte op maat. Wij staan u in ieder geval graag te woord.

Scroll to Top