Het tuindesign van je dromen komt van Global Gardening

Denk jij aan een tuinontwerp met een variatie in planten (biodiversiteit), bloemen, struiken en een boom? Met misschien een pad of een terras? Een tuin waar een natuurlijke omgeving zorgt voor rust, ontspanning en gezelligheid.

Uitgekiend tuindesign

Global Gardening zorgt voor een uitgekiend ontwerp voor je tuin en legt het voor je aan. Ons team gaat voor het complete plaatje en denken aan alle aspecten die een tuin nodig heeft. Samen met collega en tuinontwerpster Ine Voets maken wij je droomtuin waar. Nog voordat die er is, laten wij je zien wat je kunt verwachten. Zodat je weet wat je krijgt, zodra we echt aan de slag gaan.

Tuinontwerp met sfeerimpressies

Een goed tuinontwerp is namelijk de basis voor een mooie tuin. Of het nu gaat om een stadstuin, daktuin, Engelse tuin, sedumdak of dakterras. Stel je maar voor dat je met je gezin, vrienden of buren aan de barbecue zit. Of in alle rust een boek lezend of zonnend op het terras. Wij nemen je mee in de voorpret in ons tuinontwerp met sfeerimpressies. Visuele weergaves waarin de tuin al tot leven komt nog voordat die is aangelegd.

Een tuin waarin je je thuis voelt

We laten je graag thuis voelen in je eigen groene, bloemrijke omgeving. Waar je in relaxt en geniet van de vogels en insecten. En waar het ook in de winter een genot is om naar te kijken.

Maak je droomtuin waar!

Zie je het voor je? Dat is toch wat je wilt! Neem contact met ons op. Dan bespreken we samen wat de tuin nodig heeft, zodat die beantwoordt aan je droombeeld. Wij maken vervolgens graag een passend tuinontwerp en voeren het ook voor je uit.

“Samen gaan wij de uitdaging aan om van de tuin een plek voor jong en oud, dus voor het hele gezin, te maken. Beiden hebben we oog voor biodiversiteit: de juiste planten op de juiste plek en passend in het veranderende klimaat. Wij geloven in maatwerk voor de klant, duurzaamheid, groene tuinen en daken, een goede waterhuishouding en duurzaamheid.”

Global Gardening